Skip to main content
СЪБИТИЯ

КОНФЕРЕНЦИЯ ПО КИБЕРСИГУРНОСТ InfoSec SEE 2023

By 11.05.2023No Comments
КОНФЕРЕНЦИЯ ПО КИБЕРСИГУРНОСТ InfoSec SEE 202

20.04.2023 |

  Най-голямата и емблематична конференция за киберсигурност на Балканите, InfoSec SEE ще се проведе за 15-и пореден път в България. Организаторите от COMPUTER 2000 Bulgaria са подготвили съдържателна и разнообразна двудневна програма. Лекторите, които ще вземат участие са висококвалифицирани и признати експерти в областта на киберсигурността в глобален мащаб. По традиция се очакват и стотици участници от различни държави.Тази година форумът ще се проведе в KINGS VALLEY MEDICAL & SPA HOTEL на 16-ти и 17-ти май.

Основната тема на тазгодишното издание на форума е „New Horizons In Cybersecurity“.. Конференцията InfoSec 2023 SEE  по традиция се провежда с подкрепата на Министерството на електронното управление. Тя  ще бъде открита от г-жа Хана Каменетски, търговско аташе при посолството на САЩ в Република България.

След значителния успех на формата през изминалите четиринадесет години, за предстоящото издание на форума организаторите от COMPUTER 2000 Bulgaria отново обещават на всички участници и гости безупречна организация, разнообразна програма, пъстра палитра от лектори, много забавления, интерактивни презентации и изненади.

По традиция InfoSec SEE е мястото, където се събират най-изявените и ярки имена от индустрията, а също така и лидерите в бранша, както от България, така и от водещи глобални компании, предоставящи услуги по киберсигурност и информационни технологии, сред които Mandiant – сега част от Google Cloud, Trellix, OpenText Cybersecurity, N-able, Netwrix, Radware, Fortra, BeyondTrust,  Bitdefender и други.

Практическите примери са много ценни за аудиторията и са едни от най-високо оценяваните елементи от конференцията според анкетите, провеждани ежегодно от организаторите на формата. Част от презентациите ще бъдат фокусирани върху разкриване на най-добрите практики в предоставянето на услуги в сферата на киберсигурността от водещите български ИТ компании: Digitall, CNSys, Nebosystems, Mnemonica, Kontrax, Lirex, Atos Bulgaria, CyberOne, SoCyber.

InfoSec SEE 2023 ще се проведе в хибриден формат: присъствено и с онлайн стрийминг. Хибридният формат дава възможност на гостите да участват в конференцията по максимално удобен за тях начин.

Details

Target audience

Digital skills for all

Digital skills for the workforce

Digital skills for ICT professionals

Digital skills for public administration

Digital technology

Cybersecurity

Date

16.05 – 17.05.2023

Access 

Free event

Format

Hybrid events

Location

KINGS VALLEY MEDICAL & SPA HOTEL

TO BE FILLED: Here should be the title of the event in capital letters. The same title goes in the section above "ADD TITLE"

dd.mm.2023

TO BE FILLED: A brief summary is placed here, followed by the full text about the event.

Details

Website

www.digitalalliance.bg 

Target audience

Digital skills for all

Digital skills for the workforce

Digital skills for ICT professionals

Digital skills in education

Digital skills for children

Digital skills for public administration

Digital technology

AI

Cybersecurity

Date

start-end date (if available)

Access 

Free event

Paid event (fee)

Format

Online event

In-person event

Location

(address)