Skip to main content
ЛЯТНА ВАКАНЦИЯ, ИГРИ, ПРОГРАМИРАНЕ И НОВИ ЗНАНИЯ В ADVANCE ACADEMY ВЪВ ВАРНА

05.06.2023 |

Лятото означава ваканция, почивка, плаж, но защо да не е и синоним и на нови знания? Всяко дете очаква лятната с нетърпение. Заедно с нея стартира и лятната ученическа ИТ академия на Advance Academy! Тя е една уникална възможност за всяко дете да учи, забавлявайки се в летните месеци и да опознае света на програмирането. В лятната академия по програмиране, децата ще бъдат динамична, креативна и забавна среда, докато придобиват нови знания и създават нови приятелства.

Advance Academy използва игрите Minecraft и Roblox и ще ги превърне в нещо полезно и образователно за децата. За предстоящата лятна ваканция курсовете са:

  • Програмиране на Minecraft за деца от 3 до 7 клас;
  • Програмиране на Roblox за деца от 3 до 7 клас.

Освен новите летни курсове ще стартират и:

  • Компютърна грамотност за деца от 6 до 7 годишна възраст;
  • Програмиране на Scratch за деца от 1 до 4 клас;
  • Уеб програмиране за деца от 5 до 12 клас.

Курсовете са насочени към осигуряването на приятно учебно преживяване, което е ангажиращо, забавно и образователно. От основите на компютърната грамотност до създаването на виртуални светове – всяко дете го очаква приключение.

Програмирането е новото основно умение, а Advance Academy дава на децата възможност за творческо решаване на проблеми и логическо мислене, като насърчава практическите знания и увереност.

Курсовете, предлагани от Advance Academy, имат за цел да предоставят на децата не само основни технически умения, но и чувство за приключение и изследване. Чрез този подход към обучението академията се стреми да създаде поколение от млади умове, добре подготвени за бързо развиващия се цифров пейзаж.

Петък, втори юни, всички запалени по компютри деца и техните родители са поканени на денят на отворените врати на академията. С различни игри и предизвикателства, които ги очакват, децата ще усетят какво е усещането да си част от иновативната учебна среда на академията.

За да се запишете се обадете на телефон 0889990030, или пишете на email – office@advanceacademy.bg

Детайли

Таргет аудитория

Дигитални умения за деца

Дигитална технология/ категория

Дигитални умения

Ниво на трудност

Ниско 

Формат на обучението

Присъствено 

Такса за обучението

Платено обучение

Продължение на обучението

До един месец

Тип на обучението

Курс 

Кратка образователна програма

Език на обучението

Български

Държава, предоставяща обучението

България

Класификация

Единична възможност