Skip to main content
ОСНОВИ НА TINYML

05.06.2023 |

Машинното обучение в малки размери (TinyML) е една от най-бързо развиващите се области на дълбокото обучение и бързо става все по-достъпна. Този курс ви дава основа, за да разберете тази нововъзникваща област.

TinyML е в пресечната точка на вградените приложения, алгоритми, хардуер и софтуер за машинно обучение (ML). TinyML се различава от основното машинно обучение (напр. сървърно и облачно) по това, че изисква не само софтуерни, но и вградени хардуерни познания.

5-седмичният курс е разработен така, че да отговаря на различни графици и изисква ангажимент от 2 до 4 часа седмично, като ви осигурява гъвкавост да учите със собствено темпо. Навлезте във фундаменталните концепции на компютърните науки, всички обяснени на английски език, включително видеозаписи за цялостно разбиране. Курсът е подходящ за начинаещи, като осигурява достъпно обучение. Имате възможност да прослушате курса безплатно или да подобрите обучението си с проверен сертификат, който се предлага срещу 249 USD. Този курс се хоства на платформата edX, която предлага безпроблемна и интерактивна среда за вашето образователно пътуване.

Детайли

Уебсайт

Таргет аудитория

Дигитални умения за всички

Дигитални умения за работещи

Дигитална технология/ категория

Дигитални умения

Изкуствен интелект

Ниво на трудност

Ниско 

Формат на обучението

Онлайн

Такса за обучението

Безплатно обучение 

Продължение на обучението

До три месеца

Тип на обучението

Курс

Език на обучението

Английски 

Държава, предоставяща обучението

Други

Класификация

Единична възможност