Skip to main content
3D МОДЕЛИ ЗА VR

17.07.2023 |

Научете основите на 3D графиките и как да ги използвате, за да създадете среда с помощта на професионалния енджин за игри и VR Unity3D.

Открийте изкуството за създаване на светове и обекти за виртуална реалност в този завладяващ курс. Потопете се в тънкостите на материалите, текстурирането и звуковия дизайн, за да придадете реализъм на творенията си. Разкрийте уникалните изисквания на VR, като се справите с потенциалните предизвикателства и оптимизирате производителността за безпроблемно изживяване.

Използвайте силата на Unity3D – водещ енджин за игри и VR, известен със своята достъпност и всеобхватни възможности за 3D разработка. Чрез практически проекти ще изградите своя собствена VR сцена, тъй като усвояването на VR разработката се постига най-добре чрез практически опит. Впуснете се в това пътешествие, за да овладеете занаята на създаването на VR.

Срокове за кандидатстване

Безсрочно

Продължителност на програмата

5 седмици

Академично ръководство
Goldsmiths, University of London

Форми на обучение
Онлайн

 

За University of London:

Вярни на нашата дълга традиция на дистанционно обучение, ние предоставяме преподаване от нашата федерация от световноизвестни лондонски университети на студенти по целия свят – всичко това, докато водим националния разговор в областта на хуманитарните изследвания.

Въпреки че сме гордо базирани в Лондон, нашата общност и въздействие са глобални.

Университетът в Лондон е световно водещ университет с около 40,000 студенти, които учат в повече от 190 страни.

Ние сме национален лидер в хуманитарните науки и насърчаваме тяхната стойност за обществото и икономиката чрез създаване и обмен на знания.

Ние също така сме федерация от 17 уважавани висши учебни заведения, като сътрудничеството е в сърцето на нашата етика.

Университетът в Лондон е основан през 1836 г., за да насърчава достъпа до висше образование. Ние бяхме пионери в дистанционното обучение по целия свят. Ние бяхме първият университет в света, който допуска студенти независимо от техния пол, раса или религия. През 1878 г. ние бяхме първият университет във Великобритания, който присъжда степени на жени. Подобряването на достъпа и равенството на възможностите остава наша мисия и до днес. Прочетете повече за нашата история.

Детайли

Уебсайт

Таргет аудитория

Дигитални умения за всички

Дигитална технология/ категория

Дигитални умения

AR & VR

Ниво на трудност

Ниско 

Средно 

Формат на обучението

Онлайн

Такса за обучението

Безплатно обучение 

Продължение на обучението

До един месец

Тип на обучението

Масивен онлайн образователен курс 

Език на обучението

Английски 

Държава, предоставяща обучението

Други

Класификация

Единична възможност

Leave a Reply