Skip to main content
CS50 КОМПЮТЪРНИ НАУКИ ЗА БИЗНЕС ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

07.06.2023 |

По време на това 6-седмично пътешествие в света на бизнеса ще научите повече за компютърното мислене, езиците за програмиране, интернет технологиите, уеб разработката, технологичните стекове и изчислителните облаци.

Курсът е предназначен за учащи на начално ниво и предлага гъвкава времева ангажираност от 2 до 6 часа седмично, което ви позволява да учите със собствено темпо. Съдържанието на курса се предлага на английски език. Имате възможност да прослушате курса безплатно или да изберете да подобрите учебния си опит и да демонстрирате постиженията си с проверен сертификат срещу 90 USD. Независимо дали сте нови в тази област или искате да разширите знанията си, този курс осигурява цялостно въведение в бизнес концепциите.

Въвеждащият курс по информатика на CS50, адаптиран за професионалисти в областта на бизнеса, е предназначен да даде възможност на мениджъри, продуктови мениджъри, основатели и лица, вземащи решения. Този курс възприема подхода „отгоре-надолу“, като навлиза в концепциите на високо ниво и съображенията за проектиране. Чрез лекции, обхващащи изчислително мислене, езици за програмиране, интернет технологии, разработване на уеб страници, технологични стекове и изчисления в облак, този курс ви подготвя да вземате информирани технологични решения, дори и без техническо образование.

Детайли

Уебсайт

Таргет аудитория

Дигитални умения за работещи

Дигитални умения за ИКТ професионалисти 

Дигитална технология/ категория

Дигитални умения

Ниво на трудност

Ниско 

Формат на обучението

Онлайн

Такса за обучението

Безплатно обучение 

Продължение на обучението

До три месеца

Тип на обучението

Курс 

Език на обучението

Английски 

Държава, предоставяща обучението

Други

Класификация

Единична възможност

Leave a Reply