Skip to main content
CYBER KICK OFF PARTY 2023

06.01.2023 |

 На 10 януари Cyber Kick OFF Party 2023 събира за първи път в България на едно място повече от 250 експерти, компании и ентусиасти в сферата на киберсигурността, дроновете, роботите, изкуствения интелект, виртуалната реалност и други нововъзникващи технологични сектори.

Събитието има за цел да представи локалната cybersecurity екосистема в пълната й цялост, да се създаде среда за комуникация в общността, спомагаща за натрупването и реализирането на експертиза в мултидисциплинарни проекти. Всеки, имащ желание да развие своите умения и познания в областта информационната сигурност, или просто иска да срещне съмишленици от екосистемата, може да заяви своето желание за участие. 

На събитието ще присъстват признати в сферата на киберсигурността експерти от различни сектори. Мероприятието ще започне с представяне на Стратегията за 2023 г. на КиберКЛУБ-а, както и на членовете на организацията, а по-късно ще продължи с нетуъркинг коктейл и различни демонстрации на постиженията на различни компании в областта на киберсигурността.

Cyber Kick OFF партито ще се проведе в Интер Експо Център София на 10 януари от 19 ч. Входът е свободен след предварителна регистрация тук

Събитието се организира от: КиберКЛУБ, ISACA, Cybersecurity Talks Bulgaria (CSTB), Inter Expo Center.

Details

Уебсайт

Таргет аудитория

Дигитални умения за работещи

Дигитални умения за ИКТ професионалисти 

Дигитални умения в образованието 

Дигитална технология/ категория

Киберсигурност

Изкуствен интелект

Виртуална реалност

Роботика

Дата

10.02.2023

Достъп до събитието

Безплатно събитие

Формат на събитието

Присъствено събитие

Локация на събитието

Интер Експо Център