Skip to main content
СЪБИТИЯ

Global AI BootCamp Bulgaria 2024

By 12.03.2024юли 11th, 2024No Comments
Global AI BootCamp Bulgaria 2024

12.03.2024 |

Global AI Bootcamp Bulgaria 2024 – Това ще бъде полудневно хибридно събитие за технологиите на Microsoft за изкуствен интелект.

Global AI Bootcamp е безплатно еднодневно събитие, организирано от местни общности от цял свят, които са запалени по изкуствения интелект в стека на Microsoft.

Събитието се провежда от 1 до 31 март на места в цял свят, централно организирано от нашата централа в Холандия и подкрепено от Microsoft. Събитието е идеалният баланс между качествено съдържание, страхотни лекции, учене и споделяне с други членове на общността.

Потопете се и научете как да внедрявате интелигентност в решенията си с платформата за изкуствен интелект на Microsoft, включително предварително обучени услуги за изкуствен интелект като Cognitive Services и Bot Framework, както и инструменти за дълбоко обучение като Azure Machine Learning, Visual Studio Code Tools for AI и Cognitive Toolkit.

По време на този AI Bootcamp ще получите вдъхновение по време на сесиите и практически опит по време на работилниците. В края на деня ще можете да внедрите ИИ във вашите приложения.

В България Global AI Bootcamp 2024 ще се проведе присъствено на 30 март.

Вземи билета си от ТУК!

Детайли

Уебсайт

Таргет аудитория

Дигитални умения за ИКТ професионалисти 

Дигитални умения в образованието 

Дигитална технология/ категория

Изкуствен интелект

Дата

30/03/2024

Достъп до събитието

Безплатно събитие

Формат на събитието

Присъствено събитие

Локация на събитието

Leave a Reply