Skip to main content
КУРСОВЕ ЗА ПРОГРАМИРАНЕ - РАЗКРИЙТЕ КАРИЕРНИЯ СИ ПОТЕНЦИАЛ С ТЪРСЕНИТЕ ИТ УМЕНИЯ

04.06.2023 |

Ако сте готови да направите следващата стъпка към продуктивна кариера в ИТ индустрията, не търсете повече! Интензивните курсове по програмиране са специално разработени, за да ви дадат търсените знания и умения, които работодателите активно търсят.

Проектирани така, че да са подходящи за напълно начинаещи без предишен опит в програмирането, курсовете обхващат всичко – от основите до напредналите техники. Ще придобиете цялостно разбиране за основните принципи на програмирането, което ще ви даде възможност да започнете пътя си като успешен ИТ специалист.

Това, което отличава програмата, е възможността, която тя предлага за интервюта в известни ИТ компании, базирани в България. Гордеем се с това, че свързваме нашите успешно завършили студенти с потенциални работодатели, отваряйки им врати към вълнуващи кариерни перспективи.

В основата на курсовете стоят професионалисти от бранша, които активно работят в ИТ сектора. Благодарение на техния опит от първа ръка и познания от реалния свят, ще получите практическо обучение, което надхвърля теоретичните познания. Този безценен опит ви гарантира, че ще разполагате с най-съвременните умения и знания, които изисква индустрията.

Ще получите и насоки и съвети, които ще помогнат на курсистите да започнат започнат своя път. 

Не пропускайте този шанс да издигнете кариерата си на нови висоти. Запишете се на нашите курсове по програмиране днес и се възползвайте от възможността да придобиете уменията, които ще ви направят конкурентен кандидат на процъфтяващия пазар на труда в областта на ИТ. Бъдещето ви в ИТ сектора ви очаква – при ProCoder.bg

Детайли

Уебсайт

Таргет аудитория

Дигитални умения за работещи

Дигитални умения за ИКТ професионалисти

Дигитална технология/ категория

Дигитални умения

Ниво на трудност

Ниско 

Средно 

Формат на обучението

Онлайн

Такса за обучението

Платено обучение

Продължение на обучението

До един месец

До три месеца

До половин година

Тип на обучението

Курс 

Език на обучението

Български

Държава, предоставяща обучението

България

Класификация

Единична възможност