Skip to main content
НАУКА ЗА ДАННИТЕ: CAPSTONE

20.06.2023 |

Този двуседмичен въвеждащ курс по наука за данните предлага самостоятелно обучение. С ангажимент от 15-20 часа седмично ще навлезете в основите на науката за данните на английски език. Курсът покрива основните неща, което го прави идеална отправна точка за тези, които се интересуват от тази област. Въпреки че прослушването на курса е безплатно, имате възможност да добавите заверен сертификат за 109 USD, за да демонстрирате новопридобитите си умения.

В тази поредица ще придобиете знанията и уменията, необходими за справяне с реални проблеми, свързани с анализа на данни. В края й ще бъдете добре подготвени да се заемете самостоятелно с проекти за анализ на данни, прилагайки цялостното разбиране, което сте придобили по време на курса. Този практически опит ще ви даде възможност уверено да се справяте и да решавате предизвикателства, свързани с данни, в професионалните си начинания.

В края на курса ще представите финален проект, а когато го завършите, ще разполагате с продукт от данни, с който да се похвалите пред потенциални работодатели или образователни програми, което е силен показател за вашата експертиза в областта на науката за данните.

Детайли

Уебсайт

Таргет аудитория

Дигитални умения за ИКТ професионалисти 

Дигитална технология/ категория

Големи данни

Ниво на трудност

Ниско 

Формат на обучението

Онлайн

Присъствено 

Такса за обучението

Безплатно обучение 

Продължение на обучението

До един месец

Тип на обучението

Курс 

Език на обучението

Английски 

Държава, предоставяща обучението

Други

Класификация

Единична възможност