Skip to main content
POLICY IN THE BAR - HUMAN CLOUD

26.04.2023 |

Policy in the Bar е нетуъркинг събитие на BESCO, което в неформална среда, на по бира, среща хората от предприемаческата екосистемата. Сред тях са различни, както собственици на бизнеси, така и инвеститори, политици и журналисти. Срещите са в приятелска атмосфера и целят изграждане на контакти и дискусии относно идеите, които могат да подобрят икономическия модел на България.

GigsRemote ще бъдат също на събитието, за да споделят повече human cloud услугите на бъдещето. GigsRemote е иновативна платформа, свързваща специалисти на свободна практика от Източна Европа с бизнеси, нуждаещи се от висококачествен талант за реализацията на своите проекти. Компанията действа като импресарио за фрилансърите, намирайки най-добрите проекти, спрямо техният опит и желание за професионален растеж. GigsRemote дава възможност на компаниите да осъществят дуалната им стратегия за реализация на ИТ проекти, използвайки ядро от ключови кадри в компанията и наемайки специализирани външни специалисти.

Моделът е оптимизиран за всички участници, като компанията представя ценово и времево-ефективна алтернатива на традиционния модел на набиране персонал чрез агенции за подбор или отдаване под наем на служители.

Заповядайте, за да се запознаем и заедно да градим бъдещето на България!

Повече за събитието тук

Детайли

Уебсайт

Таргет аудитория

Дигитални умения за всички

Дигитални умения за работещи

Дигитални умения за ИКТ професионалисти 

Дигитална технология/ категория

Софтуерно инжинерство

Уеб разработка

Дигитални умения

Изкуствен интелект

Киберсигурност

5G