Skip to main content
НОВИНИ

Innovation Explorer 2024

By 26.01.2024юли 11th, 2024No Comments
Innovation Explorer 2024

26.01.2023 |

За десета поредна година в София ще се проведе ежегодният международен форум Innovation Explorer!

 

Събитието е насрочено за 22 февруари 2024 г. в зала „Джон Атанасов“ на София Тех Парк. Футуристична разходка през историята на българското предприемачество до най-високите постижения в съвременната
българската наука и технологии ви очакват. Билетите с цена за ранна регистрация и запазени места вече са в продажба на www.innovationexplorer.bg.

Организаторите са предвидили редица нововъведения в провеждането на самото събитие. Тази година форумът ще бъде във формат на маратонско събитие – от 8:00 до 22:00 часа. В една и съща зала са планирани три сцени: сцена на миналото (лява), сцена на настоящето (предна) и сцена на бъдещето (дясна), като столовете на публиката ще се обръщат автоматично към всяка сцена, когато на нея има оратор.

Сред най-важните теми в програмата на 2024 г. своето място ще заеме тази за развитието на изкуствения интелект и за първи път в България ще видим DeepMind, Antrophic и OpenAI на една и съща сцена. В панелните дискусии ще бъдат представени и темите за иновативните публични политики, иновативните институции, индустриите и професиите на бъдещето и др.

Промяната не чака никого. Светът около нас се променя. Начинът, по който правим бизнес, начинът, по който учим, начинът, по който общуваме помежду си, потребителските ни навици – списъкът е дълъг. А хората по природа се страхуват от промените. Но промяната може да бъде добра. Тя може да ни накара да се развиваме и да израстваме.

Иновациите изискват задължително промяна. Така че при всяка нова възможност сме изправени пред избор. Да продължим да вървим по познатия път или да преосмислим приоритетите си и да променим курса си напред и нагоре.

Детайли

Таргет аудитория

Дигитални умения за всички

Дигитална технология/ категория

Изкуствен интелект

Софтуерно инженерство

Дигитални умения

Leave a Reply