Skip to main content
СЪБИТИЯ

QA: CHALLENGE ACCEPTED – ТЕСТВАНЕ БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ

By 17.07.2023септември 20th, 2023No Comments
QA: CHALLENGE ACCEPTED - ТЕСТВАНЕ БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ

17.7.2023 |

QA: Challenge Accepted е уважавана международна еднодневна конференция, предназначена за ентусиасти, специалисти и мениджъри в света на тестването на софтуер и осигуряването на качеството (Quality Assurance). Организирано от българската QA общност, събитието ще се завърне  за 9-и път в София Тех Парк на 1 октомври 2023 г. Участниците могат да очакват с нетърпение различни сесии, обхващащи подходящи теми за QA професионалисти от всички нива.

Конференцията предлага ценни идеи и практически знания. Освен това участниците ще имат възможност да навлязат в най-новите тенденции в областта на тестването на софтуер, включително интегрирането на изкуствения интелект в жизнения цикъл на разработката на софтуер.

Събитието също така набляга на значението на етичните ценности в индустрията за осигуряване на качеството и изследва въздействието на моралните ценности върху обществото и професията на софтуерния тестер.

През целия ден участниците ще имат възможност да общуват с колеги, да се учат от лидери в бранша и да придобият представа за най-новите разработки в областта на тестването на софтуер и осигуряването на качеството. С комбинация от информативни лекции, ангажиращи дискусии и възможности за споделяне на знания, конференцията „Прието предизвикателство“ е задължително събитие за всеки, който е запален по качеството на софтуера и тестването. Независимо дали сте опитен професионалист, или тепърва започвате кариерата си в областта на осигуряването на качеството, тази конференция предоставя платформа за разширяване на хоризонтите ви и актуализиране на тенденциите в индустрията.

Детайли

Таргет аудитория

Дигитални умения за работещи

Дигитални умения за ИКТ професионалисти 

Дигитална технология/ категория

Изкуствен интелект

Софтуерно инженерство

Уеб разработка

Дата

01.10.2023

Достъп до събитието

Безплатно събитие (онлайн)

Платено събитие (192 лв)

Формат на събитието

Онлайн събитие

Присъствено събитие

Локация на събитието

София Тех Парк