Skip to main content
СЪБИТИЯ

SERP Интернационална Концеренция 2024

By 01.04.2024No Comments
SERP Интернационална Концеренция 2024

01.04.2024 |

За събитието: 

Очаква се повече от 700 гости от 4 континента да се съберат на конференцията SERP Conf. 2024. Конференцията, която вече е международна, е едно от най-разпознаваемите събития за SEO общността.

„Събитието вече е двудневно. Големият интерес ни мотивира да увеличим капацитета на залата с повече от 50%, както и предлаганите билети – очакваме повече от 700 души в зала 3 на НДК. Мястото, което избрахме да бъде дом на SERP Conf. International 2024 – Националният дворец на културата – символизира растеж, развитие и големи цели. Вярваме, че е време за следващата стъпка“, коментира Никола Минков, главен изпълнителен директор и основател на Serpact, SERP Conf. и SERP Acad. и главен изпълнителен директор и съосновател на Trackian.

През двата дни на конференцията посетителите ще имат възможност да получат знания и да се възползват от личния опит на топ лектори от водещи компании като Google, Ahrefs, Digital Olympus, Growth Skills и др.

Гари Илийс: Той е едно от най-разпознаваемите имена, свързани с Google през последните месеци. Според длъжностната му характеристика той е анализатор на тенденциите за уебмастъри в Google, но според постовете му в социалните мрежи той е също така елф на къщата и шеф на отдела за слънце и щастие в Google. Той е един от най-влиятелните експерти по SEO в света и често е основен говорител на конференции като SMX и Pubcon. За нас е изключително удоволствие да го приветстваме на SERP Conf. 2024

Диксън Джоунс: Той е истински SEO ветеран – работи на предните линии от 1999 г. и понастоящем е главен изпълнителен директор на InLinks, SEO инструмент, изграден около теми и семантично търсене. Неговият проект InLinks спечели наградата „Технология за търсене на годината“ и се развива като водеща технология за SEO на субекти. Диксън е бил лектор на много конференции и университети, включително Pubcon, Brighton SEO, SES и SMX.

Патрик Стоукс: Патрик Стоукс е продуктов консултант, технически SEO оптимизатор и посланик на Ahrefs, организатор на Raleigh SEO Meetup, най-успешната SEO среща в САЩ, както и на срещата „Бира и SEO“. Той е водещ SEO автор на Web Almanac 2021 и SEO рецензент за 2022 г. Освен това е водещ лектор на конференции като SMX, Pubcon, Ungagged, TechSEO Boost и др. и председателства конференцията Raleigh SEO.

Александра Тахалова: Главен изпълнителен директор и основател на Digital Olympus Александра е едно от най-разпознаваемите имена в SEO индустрията. След като в продължение на няколко години успешно ръководи маркетинговия отдел на Semrush за Европа, Близкия изток и Африка, тя основава своя собствена компания. Сега тя има за цел да помогне на бизнеса да увеличи органичния си трафик чрез ефективни стратегии за изграждане на връзки. Digital Olympus си сътрудничи със Seract по различни проекти.

Събитието ще се проведе изцяло на английски език, а организаторите обещават, че всеки гост ще си тръгне с нови компетенции, които може да приложи веднага в практиката си – по теми като SEO, SEM, маркетинг на съдържанието, управление на социални мрежи, електронна търговия и изкуствен интелект. Вторият ден на конференцията се очаква да бъде в партньорство с агенцията за дигитален маркетинг Xplora.

„Една от причините да бъда лектор на 18 и 19 април в София е, че разбирам важността и значението на конференцията за развитието на SEO екосистемата, а оттам и на онлайн бизнеса като цяло“, споделя Лавал Чичестър, основател и главен изпълнителен директор на Growth Skills и лектор на SERP Conf. 2024. „Радвам се, че ще мога да споделя опита си от първа ръка от работата с международни компании като Apple, Seamless AI, MoneyLion, Western Union и др. в областта на оптимизацията за търсачки, дигиталния маркетинг, брандинга и предприемачеството.“

И тази година зад щанда на конференцията застанаха СУ „Свети Климент Охридски“, Българската асоциация за електронна търговия, БСК, и Ecommerce Europe, както и местни партньори от различни държави, включително Полша, Румъния, Босна и Херцеговина и др.

„За четвърта поредна година Българската асоциация за електронна търговия (БАЕ) е партньор на SERP Conf. – еталонното събитие за SEO, електронна търговия и дигитален маркетинг: конференция, изложение и работа в мрежа с елитни професионалисти от цял свят. Конференцията е възможност за онлайн бизнеса и предприемачите да издигнат бизнеса си на следващо ниво, както и възможност за изграждане на международни партньорства. Подкрепата на SERP Conf. 2024 от страна на Ecommerce Europe и индустриалните партньори в областта на електронната търговия в Европа е знак за високата добавена стойност на събитието за индустрията, която през 2023 г. реализира 975 млрд. евро, съставляващи 4,68% от БВП на Стария свят“, казва Жанет Найденова, председател на БЕА.

SERP Conf. 2023 се проведе през октомври 2023 г. с участието на лектори от 3 континента и гости от 25 държави, сред които Япония, Израел, Канада, Грузия, Китай, Шотландия и др. По данни на организаторите 31% от посетителите са били от висшия мениджмънт или са заемали други ръководни длъжности в различни компании. Тъй като билетите бяха разпродадени много преди крайния срок, бяха освободени допълнителни места – продадени бяха 109,5% от първоначално обявените.

Побързайте да резервирате билета си за SERP Conf.2024 тук: https://serpconf.com/product/serp-conf-2024/

 

Детайли

Уебсайт

Таргет аудитория

Дигитални умения за работещи

Дигитални умения за ИКТ професионалисти 

Дигитални умения за публична администрация

Дигитална технология/ категория

Изкуствен интелект

Куберсигурност

5G

Дата

18-19 Април 2024

Достъп до събитието

Платено събитие

Формат на събитието

Присъствено събитие

Локация на събитието

Зала 3 – НДК, улица Площад България 1 Триадица, 1463 София