Skip to main content
SKILLO - IT АКАДЕМИЯ И ВРЪЗКА КОМПАНИИ-СЛУЖИТЕЛИ

28.04.2023 |

SKILLO е специализиран център за обучения по софтуерни технологии!

Екипът обучава професионалисти да повишат квалификацията си и начинаещи, които сега започват. Свързват и топ професионалистите с атрактивни работни проекти и възможности.

ЗА КОМПАНИЯТА

„Ние от Skillo сме ИТ професионалисти с дългогодишен опит, които вярваме, че развитието на ИТ кадри е един от най-важните процеси за софтуерната индустрия в България. Tова трябва да бъде един непрекъснат процес, за да може българския пазар на кадри да бъде конкурентоспособен в световен мащаб. Създадохме център за обучение по софтуерно тестване, защото знаем, че можем да осигурим най-добрите обучения в тази област. Quality Assurance е относително нова и динамично развиваща се област, в която ИТ компаниите инвестират, което от своя страна води до повишаване на търсенето на кадри в софтуерното тестване.

Ние сме ИТ специалисти с чувство за отговорност, дълг и дългогодишен опит в бранша и ИТ индустрията в България. Тъй като образователната система в страната, не успява да посрещне всички нужди на бизнеса, ние се почувствахме длъжни да създадем този център за обучения, за да помогнем за развитието на сектора и на икономиката създавайки и развивайки кадри. Това е основния мотив, който ни кара да развиваме успешно центъра за обучения по софтуерно тестване. През периода на нашето съществуване сме помогнали на много хора да започнат кариера в ИТ сферата или да се развият. Добрите резултати от нашите обучения ни карат всеки ден да се развиваме и подобряваме, давайки най – доброто на нашите курсисти.

Поддържаме високо качество на нашите обучения, защото в центъра работим с висококвалифицирани преподаватели, с дългогодишен опит в сферата и задълбочени практически познания в областта. Разполагаме с 3 учебни зали в София, които предоставят всички необходими условия за професионалното и приятно провеждане на желаното от Вас обучение. Провеждаме занятията в малки групи, за да създадем чувството на екипност и приятелска атмосфера, докато се учите.”

Прочетете интервюто на BESCO с управителя на SKILLO тук.

Детайли

Уебсайт

Таргет аудитория

Дигитални умения за всички

Дигитални умения за работещи

Дигитални умения за ИКТ професионалисти 

Дигитални умения в образованието 

Дигитални умения за деца

Дигитална технология/ категория

Софтуерно инженерство

Дигитални умения