Skip to main content
СЪБИТИЯ

Startup Founder Forum с Георги Къдрев

By 05.03.2024юли 11th, 2024No Comments
Startup Founder Forum с Георги Къдрев

05.03.2024 |

Продължителност: 
| 3 часа |

Достъп: 

| безплатен мобилен е-Ticket |

Описание на събитието:

Ако създавате, консултирате или финансирате стартъпи в Източна Европа, не пропускайте това лично събитие в София, на което ще разговаряте с един от най-добрите предприемачи в региона. Наш основен гост за това събитие е Георги Къдрев, главен изпълнителен директор и съосновател на Imagga и Kelvin Health. След този „разговор край огъня“ ще има дълга сесия с въпроси и отговори от публиката, последвана от отворен форум за създаване на мрежи с най-добрите местни предприемачи, съветници и инвеститори от мрежата на Founder Institute. Не пропускайте тази възможност да се поучите от един от най-добрите иноватори в региона и да се запознаете с други представители на стартъп общността.

За основния говорител: Георги Къдрев, главен изпълнителен директор и съосновател на Imagga & Kelvin Health

Георги Къдрев, който първоначално печели признание с Imagga, технологична фирма с изкуствен интелект, специализирана в глобалното разпознаване на изображения, печели място в класацията „30 под 30“ на Forbes България през 2013 г. за приноса си към технологичното предприемачество. В отговор на пандемията от COVID-19 той разширява иновативния си обхват, като през 2020 г. става съосновател на Kelvin Health – компания, посветена на революционизирането на здравеопазването чрез задвижвани от ИИ термоизображения за ранно, неинвазивно откриване и наблюдение на различни здравословни състояния. От създаването си през 2020 г. компанията е получила множество световни награди за иновации. Георги е един от най-активните членове на българската стартъп общност и има невероятна страст да подкрепя нашата млада, но процъфтяваща екосистема.

Цени:
Това събитие е безплатно с подкрепата на нашия местен партньор Hyperspace Social Tech Hub.

Допълнителни ресурси:
Намерете още събития за стартиращи компании, научете повече за намирането на съосновател или посетете нашия блог Insights за повече съвети за стартиращи компании.

За Founder Institute:
Founder Institute е най-доказаната мрежа в света, която превръща идеите в стартиращи предприятия, които могат да бъдат финансирани, а стартиращите предприятия – в глобални бизнеси. От 2009 г. насам нашите структурирани акселераторски програми са помогнали на повече от 7000 предприемачи да наберат над 1,75 млрд. долара финансиране. Базирана в Силициевата долина и с клонове в 100 държави, нашата мисия е да даваме възможност на общности от талантливи и мотивирани хора да изграждат въздействащи технологични компании по целия свят.

Детайли

Уебсайт

Таргет аудитория

Дигитални умения за работещи

Дигитални умения за ИКТ професионалисти 

Дигитални умения в образованието 

Дигитални умения за публична администрация

Дигитална технология/ категория

Предприемачество

Изкуствен интелект

Куберсигурност

Дата

07.03.2024

Достъп до събитието

Безплатно събитие

Формат на събитието

Присъствено събитие

Локация на събитието

Hyperspace Social Tech Hub
ул. “20-ти април” №13, 1606 София, България

Leave a Reply