Skip to main content
СЪБИТИЯ

Въведение в AI & Solutions с услугата Azure OpenAI

By 26.03.2024юли 11th, 2024No Comments
Въведение в AI & Solutions с услугата Azure OpenAI

26.03.2024 |

Присъединете се към нас за ексклузивно онлайн обучение – „Въведение в изкуствения интелект и решения с услугата Azure OpenAI“.

Подготвили сме изчерпателно безплатно обучение, предназначено да ви въведе в трансформиращия свят на изкуствения интелект (AI), използвайки мощната услуга Azure OpenAI Service.
Курсът е подходящ за професионалисти, студенти и всички, които желаят да проучат възможностите, които AI и Azure OpenAI Service могат да донесат на различни индустрии. Независимо дали искате да повишите квалификацията си, да преминете на длъжност, фокусирана върху AI, или просто да задоволите любопитството си към AI, това обучение по основи е предназначено за вас.
Предоставя се на български език и е напълно безплатно, сега можете да се възползвате от опита на нашите умели инструктори.

 

💻 Програма
9:30 – 9:45 – Откриване
Дайте старт на своето пътуване в областта на изкуствения интелект с топло посрещане и преглед на учебния път, който ви очаква в това обучение.
9:45 – 10:45 – Въведение в AI
Предимства и ограничения на LLMs, смекчаване на пристрастията и халюцинациите на AI, спазване на етичните принципи на AI и изготвяне на точни подсказки.
10:45 – 11:00 – Почивка
11:00 – 11:45 – Основи на AzureAI
Въведение в услугите на Azure OpenAI, прилагане на инженеринг на подкани и как да използвате данните си в Azure OpenAI + демонстрация
11:45 – 12:00 – ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

Детайли

Уебсайт

Таргет аудитория

Дигитални умения за работещи

Дигитални умения за ИКТ професионалисти 

Дигитални умения в образованието 

Дигитални умения за публична администрация

Дигитална технология/ категория

Изкуствен интелект

Куберсигурност

5G

Дата

28.03.2024

Достъп до събитието

Безплатно събитие

Формат на събитието

Онлайн събитие

Leave a Reply