Skip to main content
ВЪВЕДЕНИЕ В ИЗКУСТВЕНИЯ ИНТЕЛЕКТ С PYTHON НА CS50

08.06.2023 |

Запознайте се с основните концепции и алгоритми на изкуствения интелект в курса CS50 „Въведение в изкуствения интелект с Python“. Учете за игри, разпознаване на ръкописен текст и други чрез практически проекти. Овладейте алгоритми за търсене на графи, обучение с подсилване и класификация, за да проектирате интелигентни системи в Python.

Този самостоятелен курс обхваща 7 седмици и предлага начално изучаване на компютърните науки. С ангажимент от 10 до 30 часа седмично можете да учите със собствено темпо. Курсът се фокусира върху концепциите на компютърните науки, преподава се на английски език и предоставя видео транскрипции за по-лесно разбиране. Той е разработен така, че да бъде достъпен за начинаещи, което го прави отлична отправна точка за навлизане в света на компютърните науки.

Ще придобиете знания по различни съществени теми, включително алгоритми за търсене на графи, обучение с подсилване, машинно обучение, принципи на изкуствения интелект, проектиране на интелигентни системи и използване на изкуствен интелект в програми на Python. Този всеобхватен учебен опит ще ви даде умения и разбиране за ефективна работа с тези напреднали концепции.

Детайли

Уебсайт

Таргет аудитория

Дигитални умения за всички

Дигитални умения за работещи

Дигитална технология/ категория

Дигитални умения

Изкуствен интелект

Ниво на трудност

Ниско 

Формат на обучението

Онлайн

Такса за обучението

Безплатно обучение 

Продължение на обучението

До три месеца

Тип на обучението

Курс 

Език на обучението

Английски 

Държава, предоставяща обучението

Други

Класификация

Единична възможност